Over ons

Echte teckelliefhebbers

 

Wij zijn Sjaak en Charmain en wonen met onze teckeldames in Terborg.

Wij zijn lid van de Nederlandse Teckelclub, wij houden ons dan ook aan het VerenigingsFokRegelement van de Nederlandse Teckelclub. Dit houdt o.a. in dat de honden voordat ze een nest gaan krijgen gecontroleerd worden op erfelijke overdraagbare oogziekten (PRA/Cataract/Distichiasis). Wij voldoen ook aan de eisen die de Raad van beheer op kynologisch gebied stelt aan een kennel.

Onze 3 dames wonen bij ons in huis. De pups worden bij ons in de woonkamer geboren en groeien hier ook op. Ze wennen aan alle geluiden wat in een gezin gewoonlijk is. Er komt bezoek, de deurbel gaat, de televisie en/of de radio staan aan, etc. etc. . Ze krijgen alles mee van het normale leven. Wij doen ons best voor een optimale socialisatie.

Als onze pups het nest mogen verlaten dan zijn ze gechipt door de Raad van Beheer en gevaccineerd en gecontroleerd door de dierenarts. Ook zijn ze een aantal keren ontwormd.

De pups krijgen een stamboom vanuit de Raad van Beheer, een paspoort, een eigendomsbewijs en een DNA certificaat.

Heeft u vragen, op of aanmerkingen, of bent u geïnteresseerd in ons of in één van onze honden dan kunt u natuurlijk bellen of een bericht sturen.

Sjaak en Charmain